Ditte julie jensen skilsmisse. ✅ Kagekendis i sorg: Filmen er knækket

Vaniljekranse

Ditte julie jensen skilsmisse

Marck og Ditte Julie har sammen børnene Albert og Karla. Jeg har de sidste 4 år udgivet 7 bøger. Et traditionelt babyshower er en fest eller en komsammen, som oprindeligt er en amerikansk tradition. I en pressemeddelelse skriver Ditte Julie Jensen, at hun skal skilles fra sin mand, Marck Topgaard. »Jeg har været i julemode siden i sommer,« konstaterer hun og henviser til udgivelsen af e-bogen 'Frie Fristelser — Juleopskrifter uden gluten'. En hård tid, som hun skjult for sine følgere på de sociale medier: 'Jeg ved, at jeg har tegnet et billede af mig selv på sociale medier, som har forvirret mange. Men engang var jeg meget firkantet med, at jeg ville giftes før jeg fik børn.

Next

Grim skilsmisse: Stævnet af eksmanden

Ditte julie jensen skilsmisse

Foto: Stine Tidsvilde Marck Topgaard håber, at han og Ditte Julie Jensen stadig vil kunne have et fornuftigt forhold til hinanden trods stævningen. Men imens Ditte Julie valgte den mere diplomatiske vej, udtrykte Marck Topgaard sig lidt mere eksplicit på det sociale medie. Måske betyder det noget, at vi er blevet gift, men det fylder bare ikke så meget for os. Desuden har hun næsten 70 tusind følgere på Instagram, som kan nyde godt af hendes bagefærdigheder. Skilsmissen mellem Ditte Julie Jensen og Marck Topgaard, som eksmanden hedder, blev nemlig meget hurtig meget offentlig, da han delte en video på sociale medier, hvor han smed sin vielsesring ud i skraldespanden.

Next

Tidligere bagedyst

Ditte julie jensen skilsmisse

Men mest af alt, elsker jeg at bage, fordi jeg elsker at være kreativ og glæde mig selv og andre igennem mit bagværk. Tænk at jeg kunne få Karla med på den og har sammen med mig stukket alle en hvid løgn og fortalt, at vi skulle fejre Karlas fødselsdag. Men Marck ville faktisk ingen af delene. Den følelse var og er skræmmende. Det er lidt af en kunst at skulle overraske nogen, der allerede ved, at de vil blive overrasket. Flere gange har hun over for Ekstra Bladet afvist at kommentere bruddet. Jeg har enormt svært ved at finde min rolle i det, fordi det er så nyt, og der er så mange følelser involveret, fortæller Ditte Julie, da gæsterne har sat sig til rette ved middagsbordet og spørger ind til skilsmissen.

Next

Filmen skulle knække på et tidspunkt....

Ditte julie jensen skilsmisse

En skilsmisse gør altid ondt og jeg håber på forståelse for at det er en sårbar og hård tid for hele familien, skriver Ditte Julie Jensen til et billede på Instagram. Hun havde ikke regnet med, at så mange mennesker var interesseret i, hvad der skete i hendes privatliv. Mere har jeg ikke at sige til det på nuværende tidspunkt, siger han til Ekstra Bladet. Siden da har parret været rimelig tavse om skilsmissen, der dog nu viser sig at have udviklet sig i en dramatisk retning. I slutningen af april kom det frem, at parret, der havde været sammen i 12 år og gift i to år, skulle skilles. At overraske en kær veninde eller familiemedlem for at fejre et helt nyt kapitel og det lille liv, der starter, er så kærlighedsfuldt.

Next

Ditte Julie Jensen fra 'Den store bagedyst': 'Jeg er ikke vred på min eksmand. Det er bare underligt, at det hele er så offentligt'

Ditte julie jensen skilsmisse

Filmen knækketEkstra Bladet har været i kontakt med Ditte Julie Jensen, der dog ikke havde tid til at give en uddybende kommentar. Det var faktisk kun på dagen og på vores bryllupsrejse — det var fuldstændig magisk! Blend mandlerne til mandelmel med ca. Hverken Ditte Julie Jensen eller Marck Topgaard har ønsket at uddybe, hvorfor parret har valgt at gå hver til sit. Hun fortæller, at hun altid har stræbet efter at vise den berømte bagside af medaljen og undgå at skabe et glansbillede af sit liv, men fortæller, at skilsmissen for hende er noget af det mest private. Påsken slutter med en trist besked fra den bageglade Ditte Julie Jensen, som i et opslag på Instagram fortæller, at hun skal skilles. Det har absolut ikke været nogen nem beslutning.

Next

Klapper i om skilsmissen

Ditte julie jensen skilsmisse

Ditte Julie Jensen var ikke meget for at åbne op om sin skilsmisse. Det er en kvindefest, og der bliver snakket om alt, der omfatter babyboble, fødsel og hvad der ellers følger med sådan en familieforøgelse. Ditte Julie Jensens bryllup - september 2017. Jeg havde inviteret alle hans venner og familie til brunch på en cafe på Islands Brygge, hvor Marck troede det blot var os, som skulle have en hygge søndag. I min verden er en babyshower alene en fest, som handler om kærlighed til det lille mennekser, som to mennesker også har skabt af kærlighed.

Next

Ditte Julie Jensen: Skilsmissen burde være foregået i stilhed

Ditte julie jensen skilsmisse

Og nu føler eksmanden sig angiveligt dårligt behandlet i bodelingen. Og det kommer faktisk til at ske, det er vi begge enige om. En skilsmisse er aldrig sjov - specielt ikke når hele Danmark følger med. Dengang skrev Ditte Julie Jensen ud på sin Instagram, at det ikke havde været en nem beslutning at tage, at parret skulle gå fra hinanden. Skuffelsen over at skulle holde jul uden sine børn kommer efter et år fuldt af tumult for kagebogsforfatteren, der offentliggjorde i april, at hun skulle skilles fra sin mand gennem to år. I flere timer efter, at hun lagde indlægget op på sin blog lørdag eftermiddag, har hendes blog været umulig at tilgå på grund af den store trafik på siden.

Next