Cheekin naisystävä. JULKI YÖLLÄ Cheek paljastaa elämäkerrassaan: Suhde Miss Suomeen

Cheek palasi julkisuuteen uutuussarjassa ja kommentoi suhdekuvioitaan

Cheekin naisystävä

Hän on itse toteuttanut paljon omia pyrkimyksiään oman elämäänsä liittyen. Toimittaja: Klassinen kysymys, miltä tuntuu? Edustaa kyllä suomalaista blondiinia kauneimmillaan, eikä Cheekiltä nyt mitään vähempää voisi odottakaan. Luuletko, että Hän toivoo ihmisten matelevan maan matosina ja synneillään pilaavan elämänsä? Ensisijaisesti Häntä tulee kuitenkin pelätä ja rakastaa. Itse tiedän heidän lukeutuvan maailman lahjakkaimpiin muusikoihin, joten ei mun tarvi todistella mitään. Kesällä Tiihonen matkusti Pariisiisiin, jossa Disneylandissa työskentelevä Anniina odotti. En mä esimerkiksi olisi halunnut puhua kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstäni, mutta kun kaikki kerrotaan, niin silloin kaikki kerrotaan, Tiihonen sanoo Iltalehdelle.

Next

Seiska: Cheekin rakas on tuttu televisiosta

Cheekin naisystävä

Nyt Seiska on julkaissut lisää tietoja mystisestä salarakkaasta. Oletko itse kovastikin tehnyt syntiä aiemmin, vai mikä ihmeen raamattupiiri tämä palsta on sulle? Or is this grandiosity on the part of editors? Jare Tiihosen toive on Jumalan tahdon mukainen asia. Ei tarvi kuin lukea lööpit ja on tiedossa keekin naimahuolet ja uran viimeisimmät käänteet, sekä Kardashianien ja muiden turhien julkkisten pettämiset, jättämiset ja penikoimiset. Ei mikään vanha ryppykasa käy laatuun. Itsehän keekki on kakkansa vääntänyt kaikkien arvioitavaksi, joten silloin minä arvioin. Melkein aina kun mä oon jotain tehnyt, niin kriitikoilta ei hirveän montaa tähteä ole tullut, Jare kommentoi ohjelmassa. Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Olkoot mikä on - ei se minulle tuota iloa eikä surua.

Next

Keskustelu

Cheekin naisystävä

Sitä se tulee olemaan jatkossakin. Et ilmeisesti ole hänen faninsa, koska et tuota tiedä. . Hänen arkeensa on sisältynyt lähinnä tennistä, joogaamista ja matkustelua. Seiskan mukaan salarakas on menneen vuoden aikana nautiskellut Tiihosen kanssa luksuselämästä. Seiskan selvityksen mukaan Cheekin rakas on näytellyt lapsena kotimaisissa tv-sarjoissa. Ei se meidän vika ole, että rumat vanhempasi päättivät lisääntyä ja kakata sinut tähän maailmaan kärsimään huonoista geeneistäsi.

Next

Seiska: Cheek lomaili exänsä kanssa

Cheekin naisystävä

Saudi-Arabian ja Jemenin naapurimaa Oman ei ole mikään massojen turistikohde, mutta siellä saa halutessaan olla täysin omassa rauhassaan. Hän on myös Lukas Leonin musiikkituottaja. He viettävät tiiviisti aikaa räppärin upeassa kattohuoneistossa Helsingin Töölössä. Totta kai heiltäkin kysellään kaikkea asiaan liittymätöntä, mutta oikeita faneja harvemmin ne jutut kiinnostaa. Tietääkö kukaan kuinka hevetin kovasti sun pöntössä viheltää? Tiihonen oli vakuuttunut, että jos hän ei seurustele Susannan kanssa, niin hän ei seurustele enää ikinä kenenkään kanssa. Illan aikana Michaela sai onnittelut räppäriltä. Se on hyvä idea, Susanna sanoo lempeästi, ilmeenkään värähtämättä, osoittamatta millään tavoin tiedostavansa sitä, että ympärillämme pörrää mimmejä kuin mehiläisiä hunajakulhon luona.

Next

Cheek seurustelee kauniin nuoren blondin kanssa

Cheekin naisystävä

Samalla Cheek häipyi naiskäskyttäjänsä kanssa paikalta. Ei se rukoilemalla muuksi muutu. Jo tuollainen Cheekin kaltainen maailmaa ja elämää nähnyt kaiken kokenut mieskin nuortuu, kun pääsee nuorta rakkautta koulimaan mieleisekseen. Yksi näistä oli Miss Suomen kruunustaan luopunut Pia Pakarinen nyk. Kätesi touhuavat housuissasi kiimaisesti ja mahla virtaa! En ole moista ennen kuullutkaan! Hänhän on selkeästi tuonut esille paljon omaan elämäänsä liittyviä asioita. Lisäksi tuo ruma kääpiö tunkee itseään joka tuutista ulos, niin vaikeahan keekki -uutisoinnilta on välttyä. Sinä et todellakaan ole realistinen.

Next

Keskustelu

Cheekin naisystävä

Jotain outoa tuossa Tiihosessa on. Mikään romantikko mä en ole, eikö se ole vähän. Hän on haastatteluissa kertonut olevansa normaali heteromies. Hän jo ehti puoliksi vastata ensimmäiseen kysymykseen, kun ulkomuodoltaan kookas ja kireän oloinen nainen tuli käskyttämään räp-tähteä: Ei haastatteluja. Tosin aina roiskuu kun rapataan mutta onhan haju maestrolle tuttu. Kuitenkin rivien välistä on luettavissa millaisen vaikutuksen Lukas on Cheekiin tehnyt. Olet ihan samanlainen valheellinen ja omahyväinen itseäsi täynnä oleva ihmisen kuvatus, kuin tuo palvomasi kultainen vasikka.

Next

Cheek palasi julkisuuteen uutuussarjassa ja kommentoi suhdekuvioitaan

Cheekin naisystävä

Lehti uskoo, että romanttinen loma kielii parin palanneen takaisin yhteen. Tiihonen oli nähnyt Susannan aiemminkin, kunnes lopulta Jare Henrik Tiihonen -levyn julkkareissa Circus-klubilla Helsingissä oli aika toimia. Koeajot oli monen kanssa suoritettu. Sinä tartut joka ikiseen syöttiin ja paasaat Cheekin puolesta rukoilemista ja muuta sekopäistä paskaa kaikille. Kaikki kiertueen 15 konserttia on loppuunmyyty, mikä tarkoittaa, että konsertteihin on myyty yhteensä 75 000 lippua. Sinne Tiihonen päätyi vaikka ei suhdetta myöntänytkään ja suhdekin päättyi. Anna Jousilahti Näyttelijä Antti Luusuanniemi juontaa Leffasohva -ohjelmaa, jossa katsotaan kotimainen elokuva yhdessä filmin tekijöiden kanssa.

Next